Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Egyik szemünk ...

Egyik szemünk ...
  • 2016. 02. 04.

Mint arról a bevezetem.eu korábban már beszámolt, a Simon Zsolt (Bolec), Juhász Sándor (Saca), Major Attila (Tesó) és Székely Szabolcs (Csak Joe) alkotta bevezetem  (Öreg Óra Team) egységünk, ha fáradtan is és némi késéssel, de végre épségben hazatért Bamakóból.

Arról is tudósítottunk, hogy néhány poggyász elkeveredett az isztambuli átszállás során.
Mára a csomagok megkerültek és csütörtökön este a Budapest Airport munkatársai ki is szállították Szabolcsnak a bőröndöt, hátizsákot.

Szabi az afrikai szakaszt megúszta komolyabb betegség nélkül, ám mára sajnos leverte Őt a láz - ezért is kell még várni a tartalmasabb, eseménydúsabb beszámolókra, illetve az újabb videókra.

A csapat többi tagjai is inkább a pihenésre fordították a csütörtöki napot...

További részletek, hamarosan!

 

A Bevezetem csapata ezúton is köszöni a támogatóknak, hogy létrejöhetett a nagy kaland!
A névadó Öreg Óra Kávézó, az Express Medical munkatársai, a Szondi Szerviz, a Nespresso, a Körlet Terasz, az ElectroPoint, a mezőtúri Zrínyi Akadémia, a Zoha Trans, a Buddy Toys, a Pohárcenter, a Camera Kft., a Random zenekar, az IT Hosting, a Vision Fix, a Denta, az Ördög Média, a PettBull.com, a  Med Star 2001 Kft., a SHY Kft, az ACM Wallet, az EU Csoport, a Hell, a Gokart Aréna, a Findlost24, a Code FM és a CAT, valamint a többi segítőnk nélkül  nem valósulhatott volna meg Bamakó meghódítása!

 

 

Köszönjük, ha Te is megosztod a bevezetem afrikai kalandját az ismerőseiddel a legnagyobb közösségi oldalon!