Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Exkluzív videó a majdnem festői szépségű Nouakchottról

Exkluzív videó a majdnem festői szépségű Nouakchottról
  • 2016. 02. 07.

Mint arról a bevezetem.eu korábban már beszámolt, a Simon Zsolt (Bolec), Juhász Sándor (Saca), Major Attila (Tesó) és Székely Szabolcs (Csak Joe) alkotta bevezetem  (Öreg Óra Team) egységünk sikeresen teljesítette a Budapest-Bamako rali távját és február 3-ikán, ha fáradtan is és némi késéssel, de végre épségben hazatért Bamakóból.

A ralira több kamea is elkísérte egységünket.
Az eszközöket a Camera Kft.,  és az SJCAM Magyarország biztosította a bevezetem csapatának.
Mivel közel 10 órányi nyersanyagot rögzítettek az akció- és kézi kamerák, fel lett adva a lecke Radomszki Viktor kollégánknak, hogy miként folytassa a vágást.

Természetesen Székely Szabolcs adja Viktornak folyamatosan az instrukciókat, ötleteket...

"Úgy terveztük, hogy vasárnap ismét akciókamerák felvételeiből osztunk meg egy kisfilmet, de Szabolcs végül mást szeretett volna" - mesélte Viktor.

"Korábban már meséltem arról, hogy Mauritánia fővárosa mekkora egy putri" - kezdte Szabi.
"Nouakchottban szinte csak ilyen bádogviskókat láttunk és nem hittük el, hogy amit látunk, ahol vagyunk, az bármilyen ország fővárosa lehet.
Azért kértem Viktort, hogy az igénytelen városról kiészítsen filmet ma, mert szerettem volna mielőbb megmutatni a bevezetem olvasóinak, hogy milyen körülmények között élnek ott az emberek"
- zárta Szabolcs.

 

 

A Bevezetem csapata ezúton is köszöni a támogatóknak, hogy létrejöhetett a nagy kaland!
A névadó Öreg Óra Kávézó, az Express Medical munkatársai, a Szondi Szerviz, a Nespresso, a Körlet Terasz, az ElectroPoint, a mezőtúri Zrínyi Akadémia, a Zoha Trans, a Buddy Toys, a Pohárcenter, a Camera Kft., a Random zenekar, az IT Hosting, a Vision Fix, a Denta, az Ördög Média, a PettBull.com, a  Med Star 2001 Kft., a SHY Kft, az ACM Wallet, az EU Csoport, a Hell, a Gokart Aréna, a Findlost24, a Code FM és a CAT, valamint a többi segítőnk nélkül  nem valósulhatott volna meg Bamakó meghódítása!

 

 

Köszönjük, ha Te is megosztod a bevezetem afrikai kalandját az ismerőseiddel a legnagyobb közösségi oldalon!