Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Akár tiéd is lehet egy eredeti afrikai dob

Akár tiéd is lehet egy eredeti afrikai dob Akár tiéd is lehet egy eredeti afrikai dob Akár tiéd is lehet egy eredeti afrikai dob
  • 2016. 02. 11.

Mint arról a bevezetem.eu korábban már beszámolt, a Simon Zsolt (Bolec), Juhász Sándor (Saca), Major Attila (Tesó) és Székely Szabolcs (Csak Joe) alkotta bevezetem  (Öreg Óra Team) egységünk sikeresen teljesítette a Budapest-Bamako rali távját és február 3-ikán, ha fáradtan is és némi késéssel, de végre épségben hazatért Bamakóból.

A fiúk nem érkeztek üres kézzel, ugyanis gondoltak mindazokra, akik figyelemmel kísérték egységünk afrikai kalandjait és hoztak magukkal egy eredeti afrikai dobot, egyenesen Mali fővárosából, a rali célállomását jelentő Bamakóból.

(Ennek értelmében tehát azoknak sincs okuk az elkeseredésre, akik végül nem kapták meg az Afrikát megjárt homokfutót!)

A dob hangszerként, illetve dekorációként is is megállja helyét.

A bevezetem csapata arra gondolt, hogy azok közül fogja valakinek elajándékozni az afrikai hangszert, akik kedvelik a bevezetem facebook oldalát, valamint megosztják az ott megjelenő - erről a cikkről "szóló" EREDETI - posztot.

Egységünk ráadásul annyira jó fej, hogy akár alá is írják a srácok a dobot, ha erre a nyertes igényt tart. Amennyiben esetleg nem, akkor pedig egy csapatképet mellékelnek majd a kiszállításkor.

Február 20-ikán 23:00-ig lehet nevezni a hangszerre.

 

 

 

A Bevezetem csapata ezúton is köszöni a támogatóknak, hogy létrejöhetett a nagy kaland!
A névadó Öreg Óra Kávézó, az Express Medical munkatársai, a Szondi Szerviz, a Nespresso, a Körlet Terasz, az ElectroPoint, a mezőtúri Zrínyi Akadémia, a Zoha Trans, a Buddy Toys, a Pohárcenter, a Camera Kft., a Random zenekar, az IT Hosting, a Vision Fix, a Denta, az Ördög Média, a PettBull.com, a  Med Star 2001 Kft., a SHY Kft, az ACM Wallet, az EU Csoport, a Hell, a Gokart Aréna, a Findlost24, a Code FM és a CAT, valamint a többi segítőnk nélkül  nem valósulhatott volna meg Bamakó meghódítása!

 

 

Köszönjük, ha Te is megosztod a bevezetem afrikai kalandját az ismerőseiddel a legnagyobb közösségi oldalon!