Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Egy hollywoodi történet

Egy hollywoodi történet
Székely Szabolcs

CSAK EZ IGAZI!

Hogy mi az igazi elhivatottság? Adott egy kicsi afrikai település Diema ahol a szegénység más dimenziót képvisel, mint a mi fogalmainkban van. Adott egy település ahol a gyerekek nem tudtak írni és olvasni és adott egy kedves angol hölgy  Pamela Young, aki úgy döntött Ő változtat ezen és nem csak otthonról sajnálja szegény afrikai gyerekeket.

Bár az előzményeket nem ismerjük, csak azt tudjuk, hogy régóta itt lakik, és amiben tud, segít. Tanítja a gyerekeket és megpróbál minél többet segíteni a településnek. És, hogy miért?  Talán ezt a kérdést csak mi tesszük fel, hisz hozzászoktunk a mai rohanó világunkban, hogy semmi sincs ingyen és ha valamit csinálunk azért jár valami cserébe.

Talán itt is jár, de Ő nem kérte. Amit láttunk a szeretet a tisztelet és a megbecsülés. Ő ott nem celeb segítő, hanem egy igazi HŐS - legalábbis a mi szemünkben és talán a helyiekében is.

Amikor elindultunk még nem tudtuk, hogy az általunk vitt és felszerelt orvosi táskát kinek fogjuk adományozni, de megérkezésünk után pár perccel már nem volt kétségünk róla hogy ide.

Csapatunk összhangban hozta a döntést, és a Körlet Terasz segítő támogatásával, ha csak egy kicsit is de segíteni tudtunk.

Köszönjük, hogy adhattunk!

 

 

 

A Bevezetem csapata ezúton is köszöni a támogatóknak, hogy létrejöhetett a nagy kaland!
A névadó Öreg Óra Kávézó, az Express Medical munkatársai, a Szondi Szerviz, a Nespresso, a Körlet Terasz, az ElectroPoint, a mezőtúri Zrínyi Akadémia, a Zoha Trans, a Buddy Toys, a Pohárcenter, a Camera Kft., a Random zenekar, az IT Hosting, a Vision Fix, a Denta, az Ördög Média, a PettBull.com, a  Med Star 2001 Kft., a SHY Kft, az ACM Wallet, az EU Csoport, a Hell, a Gokart Aréna, a Findlost24, a Code FM és a CAT, valamint a többi segítőnk nélkül  nem valósulhatott volna meg Bamakó meghódítása!

 

 

Köszönjük, ha Te is megosztod a bevezetem afrikai kalandját az ismerőseiddel a legnagyobb közösségi oldalon!