Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Pordán Petra horgászbotot ragadott

Pordán Petra horgászbotot ragadott Pordán Petra horgászbotot ragadott
  • 2016. 03. 14.

A Sláger TV műsorvezetője jótékonysági árverésre készül

 

Pordán Petra barátnőjével, Tücsivel együtt a Sláger TV csapatához igazolt nemrég, ahol teljes gőzzel vetették bele magukat a munkába. A Halló, angyalok! című élő kívánságműsor csinos háziasszonyai most épp egy nagyszabású horgászesemény jótékonysági árverésére készülnek, ennek nyomán Petra gyerekkori horgászélményeiről mesélt.

 

Pordán Petra és Tücsi, a Sláger TV Halló, Angyalok! című kívánságműsorának műsorvezetői izgatottan készülnek a tavasz egyik legnagyobb horgászeseményére. A március 18-20-i HorgászShow-n jótékony célra horgászfelszereléseket árvereznek el, a befolyt összeget az Angyalok a Bátor Tábor lakóinak juttatják majd el.

{gallery}

„Gyerekkoromban rendszeresen nyaraltam a nagyszüleimnél Bázakerettyén, Zala megyében. A nagypapám óriási horgász volt, és többször magával vitt a Kistolmácsi-tóra halat fogni. Igazán szép emlékeim vannak ezekről az időkről: ültünk a vízparton és nagyokat beszélgettünk horgászat közben” – nosztalgiázott Petra, aki nagyon közel állt a nagyszüleihez. „Emlékszem, nagypapának hatalmas kalapja és régi horgászbotja volt, gilisztát tűzött a horogra, mivel akkor még nem voltak modern felszerelések. Nem volt túl sok kapás, de ha fogtunk halat, azt hazavittük, és segítettem a nagymamámnak megpucolni” – tette hozzá a csinos műsorvezető, aki felnőttként a barátokkal alkalmanként eljár horgászni, de inkább a jó időt, a természetet, a csendet és a kikapcsolódást élvezi.

 

Petra a horgászat mellett a halételeket is nagyon szereti: kedvenc fogását édesanyjától tanulta meg. „Tavaly karácsonykor csináltunk először anyuval lazacot édesburgonyával – azóta ez az egyik kedvenc receptem, amit sokszor készítek el otthon” – tette hozzá a Sláger TV angyala.