Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Jurid bemutatta a teljes Alfa Romeo Giulia termékkörön használt eredeti fékberendezést

A Jurid bemutatta a teljes Alfa Romeo Giulia termékkörön használt eredeti fékberendezést
Szerkesztő

A Federal-Mogul Motorparts szállítja a dörzsanyagokat az alap- és a nagy teljesítményű verziók fékeihez

 

A Federal-Mogul Motorparts, a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) divíziója bejelentette, hogy Jurid® féktermékei eredeti felszerelésként megtalálhatók az új Alfa Romeo Giulia modellekben. A teljes modellválasztékhoz a Jurid biztosítja a termékeket, és egy speciális dörzsanyagot is kifejlesztett a rendkívüli Quadrifoglio verzióhoz, melynek előnyei a csekély fékerővesztés és a kopással szembeni nagyobb ellenállás.

 

A Jurid a Giuliával nyerte el legújabb megbízását eredeti felszerelés szállítására a 2014-es Jaguar F típus, a 2015-ös BMW i8 és i3, a 2015-ös VW Passat és más népszerű Volkswagen-modellek, valamint a 2014-es Mercedes-Benz Sprinter könnyű haszongépjármű után.

 

Örömmel jelentjük, hogy újabb megbízást nyertünk el eredeti felszerelés szállítására. Öt beszállítón végzett, kiterjedt jóváhagyási folyamat után az Alfa Romeo úgy döntött, a Jurid biztosíthat optimális anyagokat a Giulia modellek teljes köréhez” – nyilatkozta Silvano Veglia, a Federal-Mogul Motorparts fék pótalkatrész részlegének termékeiért felelős igazgatója az EMEA régióban. „A Giuliához szállított eredeti felszerelés is a Jurid sokoldalúságáról árulkodik. A teljes termékválasztékban, a nagyszabású modellektől az exkluzív, nagy teljesítményű Quadrifoglióig a Jurid a célnak leginkább megfelelő dörzsanyagokat biztosítja a fékekhez.”

 

Az Alfa Romeo a J673 kódú anyagot használja a Quadrifoglio modellhez, a J310 és a J349 anyagokat pedig a 2,2 literes turbódízel modellekhez. A J673 speciális anyag, mely egyenletes teljesítményt biztosít, és gondoskodik a fékerővesztéssel szembeni ellenállásról, még magas hőmérsékleten és nagy sebesség mellett is. Sőt, a kiterjedt NHV (zaj, rezgés, keménység) teszten is kiváló eredményeket ért el. Az anyag már élesben is bizonyította teljesítményét és tartósságát számos nagy teljesítményű járművön.

 

A J310 és a J349 préselt anyagok szélsőséges hőmérsékleteken és körülmények között is kiváló teljesítményt nyújtanak, sőt, sok tekintetben meg is haladják az NVH- és a kopásra vonatkozó követelményeket. „Az általunk használt anyagok teszteken és több ezer kilométernyi útszakaszon bizonyítottak, így megbízható megoldást kínálnak az Alfa Romeo számára, mely gépjárműflottákhoz és nagy teljesítményű járművekhez is tökéletes választásnak bizonyul” – folytatta Veglia.

 

A Jurid széles portfólióval rendelkezik féktermékekből a könnyű és nehéz tehergépjárművekhez, csakúgy, mint különféle sínpályás járművekhez. A Federal-Mogul Motorparts égisze alatt a Jurid a Ferodo® vállalattal, a dörzsanyagok vezető beszállítójával is megosztja tudását és tapasztalatait.