Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az Atenor az első negyedévben a Váci Greens mindhárom épületét értékesítette

Az Atenor az első negyedévben a Váci Greens mindhárom épületét értékesítette
Szerkesztő

Az Atenor nemzetközi ingatlanfejlesztő bejelentette a budapesti Váci Greens irodakomplexum harmadik, „B” épületének értékesítését. A 24.700 m2 alapterületű, 399 mélygarázsos parkolóhellyel rendelkező irodaházat az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap vásárolta meg.

 

A „B” épület eladásával az Atenor az idei év első negyedéve során a Váci Greens irodapark mindhárom már átadott épületét, azaz a fejlesztés teljes I. ütemét értékesítette, összesen 140 millió Euró értékben. A három épület mindegyike 90%-os, vagy azt meghaladó bérbe adottsági mutatóval rendelkezik.

 

„A Váci Greens fejlesztése tovább folytatódik a II. ütemmel, amely a tervek szerint 2019 folyamán be is fejeződik. A következő három, a „D”, „E” és az „F” épület további 65.000 m2 “A”+ kategóriás, BREEAM Excellent minősítésű irodaterületet kínál majd” – mondta el Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője.

 

A budapesti sikerek mellett az Atenor a bukaresti HERMES Business Campus nevű irodakomplexumát is értékesítette, amely összesen 72.000m2 irodaterültet foglal magában. A román fővárosban fejlesztett projekt 100%-os bérbe adási mutatóval működik. A régió irányába tapasztalható fokozott befektetői érdeklődésre alapozva az Atenor egy újabb, 12.000 négyzetméternyi irodaterületet kínáló projekt fejlesztésébe kezdett Bukarest szívében.

 

Az ATENOR az elmúlt tíz év tapasztalataira és sikereire építve a jövőben tovább erősíti szerepét az európai ingatlanpiacon, elsődlegesen Brüsszelben, Luxemburgban, Bukarestben és Budapesten.