Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Logitech G bemutatja a mindennapokra tervezett gamer headseteket

A Logitech G bemutatja a mindennapokra tervezett gamer headseteket A Logitech G bemutatja a mindennapokra tervezett gamer headseteket A Logitech G bemutatja a mindennapokra tervezett gamer headseteket A Logitech G bemutatja a mindennapokra tervezett gamer headseteket

Logitech G433 és G233 nagy teljesítményű, könnyű, kényelmes és divatos gaming fejhallgatók

 

 A Logitech saját, gamer márkája a Logitech G a mai napon mutatta be a Logitech® G433 7.1 Gaming Headsetet és a Logitech® G233 Prodigy Gaming Headsetet. A fejhallgatók szabadalmaztatott Pro-G™ hangsugárzókkal, pehelykönnyű, kifejezetten kényelmes kialakítással érkeznek.

„Ha sokat játszol, nagyon fontos, hogy rendelkezz egy profi headsettel” - mondta el Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. - „Zenekedvelőként szintén elengedhetetlen egy jó minőségű fejhallgató. Az új headsetek mindkét igényt kielégítik, probléma nélkül használhatod őket egyaránt számítógépen és konzolon is. A divatos megjelenésnek, a Pro-G hangsugárzóknak és az eltávolítható boom mikrofonnak köszönhetőem akár az utcán is élvezheted a kimagasló hangminőséget.”

Kimagasló minőség

Mindkét típus fejlett Pro-G hangsugárzókkal rendelkezik, amelyek a hibrid, hálós alapanyagnak köszönhetően kiváló hangminőséget biztosítanak. Minimális torzítással, tisztán szállítják egyaránt a magas és mély hangokat. A Logitech G az analóg reprodukcióra és digitális USB kimenetre is optimalizálta a hangminőséget, így a hangprofil bármelyik forrás esetén pontos.

Mindezek felett a Logitech G433 DTS Headphone:X® 7.1-et használ. A valósághű DTS Headphone:X technológia pontosan leképezi a 7.1 hangrendszer elemeinek elhelyezését és ennek megfelelően a hanghatások pozicionálását. A különleges képességek segítségével a játék közben valósághűen érzékelhetők a környezet hangeffektjei. A tervezők arra törekedtek, hogy minél jobban meg lehessen állapítani milyen távolságból és pontosan honnan támad az ellenség. A személyre szabhatóság érdekében a hét audiocsatorna hangereje külön-külön is állítható.

Kényelmes, sportos dizájn

A Logitech G433 és Logitech G233 headseteket a tartósság, az alacsony súly és a kényelem szellemében tervezték. A víz- és foltálló Logitech G433 négy színben érkezik: Royal Blue, Fire Red, Triple Black, és a különleges Camo Blue verziókban. A Logitech G233 fekete színben lesz kapható, Cyan Blue színű fülpárnával.

A fejhallgatók sportoláshoz is ideálisak, hálós fülpárnájuk levegőztető béléssel is rendelkezik és könnyedén tisztítható. A Logitech G433 ráadásul egy mikroszálas, pót fülpárna-szettel érkezik, így választhatunk a hálós vagy a mikroszálas fülpárna között.

Tiszta beszéd és multi-platform támogatás

Mindkét fejhallgató eltávolítható boom mikrofonja mikro pop szűrővel rendelkezik, ami kristálytisztán közvetíti a hangokat. A G433 és a G233 is használható számítógépen, konzolon (beleértve: Xbox One, PlayStation®4, Nintendo Switch™) és mobileszközökön egyaránt. Mindkét eszköz megkapta a Discord Certified minősítést, ez garantálja a legfejlettebb hangminőséget és tisztaságot.

{gallery}

Ár és elérhetőség

A Logitech G433 és a Logitech G233 gaming headsetek várhatóan 2017 júniusától lesznek elérhetőek 129 illetve 89.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogass el weboldalunkra, blogunkra, vagy keress fel bennünket Facebookon.

 

 

 

 

Címkék