Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A HyperX perifériákkal támogatja a DreamHack közelgő gamer versenyeit

A HyperX perifériákkal támogatja a DreamHack közelgő gamer versenyeit

A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy perifériákra kiterjedő partnermegállapodást kötött a DreamHackkel a közelgő DreamHack Summer és Atlanta Rocket League Championships rendezvényekre. A HyperX támogatásával a DreamHack a legjobb Rocket League-játékosokat hozza össze európai és észak-amerikai helyszíneken, hogy a különböző játéktudású versenyzők bármelyike kiállhasson régiója és a világ legjobbjai ellen. Mindegyik esemény 50 000 dolláros díjalappal rendelkezik, és mivel teljesen nyitott bajnokságsorozatról van szó, a közelről jött és távolról érkező csapatok egyaránt azonos feltételekkel indulhatnak.

 

A gazdag múltra visszatekintő, kategóriaelső hardvereszközök (memóriamodulok, SSD-k, USB-meghajtók) és perifériák (mikrofonos fejhallgatók, billentyűzetek, egerek) gyártása során a HyperX gondosan ügyel arra, hogy az eszközök megfeleljenek a profi játékosok által támasztott igényeknek, ezzel is elősegítve a sikerüket.

 

A DreamHack Summert június 17. és 19. között rendezik meg a svédországi Jönköpingben, a DreamHack Atlantára pedig július 21. és 23. között kerül sor a Georgia állambeli Atlantában (az Egyesült Államokban). A HyperX támogatásával megrendezett DreamHack-versenyeken számos, az e-sportok történelmében kiemelkedőként jegyzett pillanatnak lehettünk már szemtanúi, és most eljött az ideje, hogy a Rocket League is bővítse a sort.

 

A HyperX mindkét rendezvényen is helyszínen is képviselteti magát, így a látogatók felkereshetik a standját a meccsek között.

 

A játék szerelmesei otthonról, élőben is követhetik az eseményeket az alábbi Twitch-csatornán:

twitch.tv/dreamhackrocketleague

 

Légy te is szemtanúja a történelmi eseménynek, amikor az első DreamHack Rocket League-bajnokokat megkoronázzák!

 

A DreamHackről:

A DreamHack a világ legnagyobb számítógépes fesztiválja. A DreamHack magját és kiindulópontját a LAN-partik alkották, és két nagyszabású svédországi fesztiválból áll: a júniusban megrendezett DreamHack Summer-ből és a novemberben tartott DreamHack Winter-ből. A DreamHack emellett Európán és Észak-Amerikán belül több helyszínen is rendez fesztiválokat, eseményeket és versenyeket.

 

Az események e-sport-rendezvényeknek, tudásalapú és kreatív versenyeknek adnak helyet, továbbá zenei fellépőknek, játékfejlesztők előadásainak, az internetes és videojátékos kultúra eseményeinek, cosplayes eseményeknek, a DreamExpo vásárnak és rengeteg más attrakciónak is. A DreamHack mindezeken felül egy, a videojátékokra, e-sportokra, zenére és nagyszabású rendezvényekre összpontosító produkciós cég, amely a hagyományos televíziózás és az internet területén is jelen van. 2016-ban a DreamHack eseményeit több mint 233 000-en látogatták, és több mint 135 millióan követték az élő adásokat.

További információér látogass el a www.dreamhack.se oldalra.

 

Website: www.dreamhack.com

Twitter: twitter.com/dreamhack

Facebook: facebook.com/dreamhackfestival

 

 

Címkék