Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megújul a Duna Plaza

Megújul a Duna Plaza
Szerkesztő

Az előző két évben végbement üzletportfolió-frissítés után idén júniusban az elmúlt 15 év legnagyobb átalakítása vette kezdetét a Duna Plaza-ban. A munkálatok első lépéseként pár nappal ezelőtt egy gipszkarton fal erdő emelkedett fel a központi terület köré, előkerült a kalapács és a flex is, hogy sikeresen lebontásra kerüljenek a 2002 óta a központi területen ékeskedő teraszok. A felújítási munkálatokat egy time-laps kamera rögzíti, amely segítségével hamarosan, a látogatók is bepillantást nyerhetnek, hogy mi történik a kulisszák mögött. Addig is egy rajzos video szemlélteti, hogy mire is számíthatnak a vendégek, ha néhány hét múlva a Duna Plaza-ba látogatnak.

 

Let’s Play

„Let’s Play” – egyre több helyen tűnik fel mostanában újra és újra a pláza új szlogenje. A játékhoz pedig térre is szükség van, ezért kerül sor a Duna Plaza másfél évtizedes történetének legnagyobb átalakítására, amit követően a földszinten egy tágas tér várja majd a bevásárlóközpontba érkezőket, amely promóciók és a plaza saját rendezvényeinek is egyaránt színtere lesz. Az ideális körülmények megteremtésében nagy szerepet kap majd a Costa Coffee itt kialakítandó nyitott kávézója is.

 

Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, elbontásra kerül a három darab pillangó terasz is, amely 2002 óta része a Duna Plaza központi területének. A teraszok távozása után az eddiginél egy jóval tágasabb, letisztultabb, átláthatóbb érzettel megtöltött Duna Plaza-t kapunk majd. A munkálatok június elsején kezdődtek meg és várhatóan nyár végével fejeződnek be.

 

Megújul az ételudvar

Az új központi tér kialakítása következtében az eddig a földszinten található KFC étterem új helyre, a második emeleten lévő ételudvarra költözik, ahol a vendégek teljes körű kiszolgálásának érdekben pedig két, teljesen új vendéglátóegység is megnyitja a kapuit. Az új éttermek mellett az ételudvar berendezése és kialakítása is teljesen megújul, így egy sokkal szellősebb és kényelmesebb tér várja majd a plázába látogatókat.

Egy olyan beruházás valósul meg, mely mind értékében, mind jelentőségében az egyik legnagyobb a bevásárlóközpont történetében” – mondta el Polgári Noémi, országos marketing vezető. „Nem csekély feladat, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy mind bérlőink, mind látogatóink megelégedésére szolgálnak majd az új belső terek.”

 

A munkálatokat bemutató videó az alábbi linken érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=itc6rQEz0FA

 

 

Címkék