Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A 80-as évek divatos világába kalauzol a YAKUZA 0 játék!

A 80-as évek divatos világába kalauzol a YAKUZA 0 játék! A 80-as évek divatos világába kalauzol a YAKUZA 0 játék! A 80-as évek divatos világába kalauzol a YAKUZA 0 játék! A 80-as évek divatos világába kalauzol a YAKUZA 0 játék! A 80-as évek divatos világába kalauzol a YAKUZA 0 játék!
Szerkesztő

Itt az idő a játékra így agusztus közepe felé! Mi éppen egy vadonat új játékot próbálunk ki!

A Yakuza 0  a tökéletes időpontban érkezett a Yakuza sorozat számára. A legendás Dragon of Dojima, Kazuma Kiryu és a Goro Majima sorozata gazdag történetet dolgoz fel! Megragadja az erkölcsi dilemmákról szóló fiatal, yakuza történeteket.

Fedezze fel a Kamurocho (Tokió) és a Sotenbori (Osaka) neonnal megvilágított utcáit, szórakoztató készpénzt beszerezni az utcai gengszterektől, miközben három különböző harci stílusot használ. Irhatnám, hogy ugye emélkszünk arra a 80-as évekre de azok akik ezt a játékot kezdik el játszani maximum szerettek volna akkor élni s megtapasztalni azt a más világot. A játék pontosan oda s abba az időbe kalauzol vissza bennünket az 1980-as évekbeli Japánba merülhet el a játékos! Valósággá válik a SEGA arcade klasszikusokkal, telefonklubokkal, diszkókkal, autóversenyekkel és még sok minden mással ami akkor s ott volt.

 

Címkék