Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Nem Irigy a Hónaljmirigy! December 9-én adománygyűjtésre hívják a rajongókat és ők is ajándékot adnak!

Nem Irigy a Hónaljmirigy! December 9-én adománygyűjtésre hívják a rajongókat és ők is ajándékot adnak!
Radomszki Viktor

December 9-én az ország legnépszerűbb paródiazenekara jótékonysági adománygyűjtésre hív mindenkit az AsiaCenterbe. Délután 13 órától a tőlük megszokott jó hangulatban plüssjátékokat adnak ajándékba, fotózkodnak és dedikálnak azoknak, akik akár csak pár száz forintot áldoznak a jótékony célra. A műsorvezető Fittikém lesz.

Az Irigy Hónaljmirigy egész évben plüssjátékokat gyűjtött fellépésein, illetve az AsiaCenterben. Ezek egy részét most 500 forintos, illetve 3000 forintos felajánlásért cserébe hazavihetik az adakozó kedvű látogatók, de a zenekar és a bevásárlóközpont más meglepetéssel is készül azoknak, akik segítenek szebbé varázsolni rászoruló kisgyermekek karácsonyát! 

Az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén, délután 13 órától a zenekar tagjai személyesen adják át a kedves játékokat, fotózkodnak és autogramot is adnak. Aki 3000 forintos, vagy annál nagyobb összegű adományt szán, az a helyszínen profi fotós közreműködésével közös, karácsonyi hangulatú, dedikált képen szerepelhet a zenekarral. Az összegyűlt adományokat a Cseppkő Gyermekotthoni Központnak és a Pető Intézetnek adják át a rendezvény végén.

Helyszín: AsiaCenter, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169., Keleti Szárny 1. emelet

Időpont: 2018. december 9. vasárnap 13:00 órától körülbelül 17 óráig

Címkék