Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az Impulse Encore termékcsalád

Az Impulse Encore termékcsalád
Székely Szabolcs

Ha kardió- és erőgépekről beszélünk, akkor mindenképp olyan gépekre van szükségünk, melyek minőségi darabok és ár-érték arányban az egyik legjobbnak számítanak a piacon.

 

A legjobb szakemberek (mind a tengerentúlról, mind Európából) vesznek részt az Impulse Fitness® gépek tervezésénél, ezzel is biztosítva azt, hogy a termékek minőségiek, innovatívak, funkcionálisak és trendiek legyenek. Már több mint 40 éves múlttal rendelkeznek a fitness gépek gyártása terén.

Sokak számára kevés hely áll rendelkezésre, így olyan minőségi gépeket szeretnének használni, melyekhez nincsen szükség nagy helyre. Az Impulse Encore termékcsalád olyan 6 gépből álló géppark, mellyel a fitness gépek széles palettáját le lehet fedni. Kifejezetten szállodák számára lettek kifejlesztve, ahol közel sincsen akkora hely a különféle gépeknek, mint egy edzőteremben. Mivel a dizájnra is nagy hangsúlyt fektettek, így könnyedén beépíthetőek sok olyan helyszínre, ahol a külső megjelenés is fontos a hely kialakítása miatt.

Ma már a legtöbb szállodában található fitness részleg, mert megnőtt a kereslet arra, hogy az emberek az otthonuktól távol is figyeljenek a rendszeres testmozgásra, ezzel is megőrizve egészségüket a testük formálása mellett.

De természetesen nem csak szállodák vásárolhatják meg ezeket a gépeket. Olyan személyek is beruháznak egy ilyen gépparkba, akik nagyobb otthonukban könnyen helyet tudnak neki szorítani. Mivel a cég ipari célra szánta a termékeit, így nem kell attól tartani, hogy könnyedén meghibásodnak vagy elhasználódnak, ellenben áruk jóval kedvezőbb a hasonszőrű ipari társaiknál.

Elliptikus tréner, ülő- és háttámlás kerékpárok és futópadok találhatóak meg kardió típusú gépeik között. A rendszerüket tekintve már beépített edzésprogramok is megtalálhatóak rajta, csakúgy mint a felhasználóbarát kijelzők és a kényelmes fogantyúik, melyek pulzusmérővel vannak ellátva. Színeit tekintve a narancssárga a domináló, mely kihangsúlyozza a modern dizájnt.

Erőgépét tekintve egy 4 állásos torony és egy egy csiga segítségével lett megalkotva az, hogy egyszerre akár 6 személy is végezhesse rajta edzéssorozatait, úgy hogy akár az összes izomcsoportot meg tudja mozgatni egyetlen gép használatával.

Akár szállodák részére, vagy csak otthoni használatra szeretnénk beruházni egy-egy ilyen gépbe, előtte mindenképpen érdemes kikérni a Mánia Fitness szakembereinek tanácsait. Vagy érdemes megnézni a referenciáikat, hogy mely fitness termekben vannak már jelen gépeikkel.