Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A minőségi száraz eledelek fontosságáról

A minőségi száraz eledelek fontosságáról

Nagyon nagy a kínálat a száraz eledeleket gyártó vállalatok termékei között. A minőségi gyártásban jártas nagyobb cégek pedig nemcsak a kutyák egyszerű étkeztetése mellett állnak ki, hanem céljuk, hogy kedvenceink egészséges, kutyának megfelelő minőségű paraméterekkel rendelkező eledeleket gyártsanak.

A gazdin áll innentől, hogy felismeri-e a kedvence ízlésvilágát, miközben ő is hangsúlyt fektet a kutya egészségének megőrzésére

A Kutyakajás.hu webáruház minőségi száraz eledeleket kínál

A Kutyakajás.hu egy igényes állateledeleket és egyéb kiegészítőket árusító online áruház. A honlapját úgy tervezték meg és alakították ki, hogy az internet világában kevésbé jártas személyek is könnyen kiigazodjanak rajta, megrendeljék a kedvenceik számára az állateledeleket, vagy a tartásukhoz szükséges kiegészítőket.

A monitor bal oldalán lehet általánosan szűkíteni, beállíthatjuk kedvenc gyártóinkat, a kutyánk életkorát, termetét. Speciális szűrésre is lehetőség van, ilyen szempontok például az ízlés, a gluténmentesség, esetleg valamilyen betegségre szűrés. Ha ezek alapján szűrünk, akkor olyan igényes gyártók portékái közül válogathatunk, mint az Acana, Brit Care, Brit Care Fresh, Brit Premium, Brit Care Mini, Carnilove, Chicopee, Dog Vital, Dog Chow, Ecopet, Eukanuba, Eukanuba Daily Care, Flatazor, Friskies, Gemon (Monge), Happy Dog, Happy&Fit, Iams, N&D, Natural, Nutrilove, Orijen, Platinum Natural, Royal Canin, Visán, Trophy.

Milyen összetevőket tartalmaznak a jó minőségű száraz kutyaeledelek?

Mindegyik gyártó, a fent felsoroltak közül ellene van a mesterséges ízfokozóknak, színezőanyagoknak. Ami még közös bennük, hogy mindegyikben nagyon sok a jó minőségű, természetes eredetű alkotóelem, így bármelyik száraz eledelt is választjuk kutyusunknak, garantáltan értékes tápanyagforráshoz jut a szervezete.

A száraz eledelek receptúráit nagy gonddal és odafigyeléssel állították össze évtizedek alatt, így az állati eredetű fehérjék (pl.: szárnyasok, vadak, tengeri és édesvízi halak, stb.), a természetes eredetű élelmi rostok (pl.: sütőtök, csicseriborsó, kakukkfű) és gyümölcsök (pl.: alma, vörösáfonya) harmóniában állnak egymással és az állat igényeivel is. A sok válogatott tápanyag segít, hogy az állatok csontozata, ízületei, immunrendszere, emésztőrendszere megfelelően működjön, ami biztosítja, hogy az állat testileg és lelkileg is egyensúlyban legyen, és megfelelő erőnléttel rendelkezzen.

Miért a minőségi kutyatápok?

Mert fogyasztásukkal csökken a kockázata annak, hogy az ún. civilizációs betegségek kialakuljanak. A minőségi kutyaeledelek olyan alkotóelemeket tartalmaznak, amelyek csökkentik az ételintolerancia kialakulásának veszélyét, vagy esetleg szinten tartják a már kialakult betegségeket, mint például a diabétesz.