Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ékszerpróba otthon?

Ékszerpróba otthon?

Bármilyen hihetetlennek hangzik, van olyan cég, ahol lehetőség van arra, hogy az otthonodban próbáld fel az igazgyöngy nyakéket, amit kiválasztasz. Nem bonyolult, és nincsenek rejtett költségek sem, hiszen csak akkor kell fizetned, ha felhőtlenül boldog vagy, és tényleg beleszerettél a nyakláncba.

Hogy is megy ez?

Most röviden összefoglaljuk, hogy mit is kell tudni erről a lehetőségről.

 

  • Első lépésként fel kell keresni a perlaforyou.hu weboldalt, ahol kedvedre nézelődhetsz, hogy megtaláld azt vagy éppen azokat a nyakláncokat, amiket a legszívesebben látnál magadon. Ha megvannak a kiválasztottak, akkor nincs is más dolgod, mint:

 

 

  • 24 órán belül (hétvége esetén előfordulhat, hogy a következő munkanapon) csörögni fog a telefonod, hogy időpontot egyeztessetek az áruház munkatársával. Itt mindent lefixáltok, azaz, hogy mikor és hol találkoztok azért, hogy felpróbáld a kiválasztott darabokat. 

 

  • A telefon után 15.000 forintot, a próba díját kell átutalni, mintegy előleg jelleggel. Ez főleg azért szükséges, hogy megerősítse a szándékot, de nem jár vásárlási kötelezettséggel. Amennyiben a választott ékszerek valamelyike elnyerte a tetszésedet, akkor azt meg tudod vásárolni a helyszínen. Ha megvásárolod a neked tetsző darabot, akkor a 15.000 forint rögtön le is jön az árból. Így csak a fennmaradó összeget kell kiegyenlítened bankkártyával vagy készpénzzel. Ha kisebb az összeg, akkor a különbözet azonnal visszatérítésre kerül. 

 

  • Amennyiben mégsem találtad meg az igazit, akkor a befizetett összeg a helyszínen visszajár a kiszállási díj nélkül természetesen. Ez Budapesten 2000 forint, míg az ország más részeire egyedi árajánlatot küldenek a perlaforyou.hu-tól. 

A Te kényelmed a legfontosabb a cég számára!

Ez az otthoni ékszerpróba főleg azért is hasznos dolog, mivel ebben az esetben akár ahhoz a ruhához is fel tudod próbálni az ékszert, amihez viselni szeretnéd. Hiszen így mennyivel kényelmesebb, mint egy boltban, arról nem is beszélve, hogy akárhányszor átöltözhetsz, hogy minden ruhához illik-e a lánc. Így biztosan nem fogsz mellé.

Arról nem is beszélve, hogy így megúszod a rohangálást, a boltok átnézését, sőt még az órákon át tartó internet böngészését is. 

Az ékszerpróba a vásárlás egy új dimenzióját nyitja meg, amihez fel sem kell kelni a számítógép elől, elég csak megrendelni, és igazán hamar házhoz is érkeznek az ékszerek. 

Ne feledd a jelmondatot: “Házhoz visszük, felpróbálod, beleszeretsz”. Nem véletlen, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy így is történik.

Címkék