Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Lenyűgöző szállodai fotók a világ minden tájáról

Lenyűgöző szállodai fotók a világ minden tájáról
Székely Szabolcs

Jancsó Gergelyt egész gyerekkorától kezdve csakis a kézzelfogható és gyakorlatias dolgok voltak képesek lekötni. Ennek folyományaként a fotózásban találta meg azt a szenvedélyt, ami valódi lelkesedéssel töltötte el, ami tényleg érdekelte őt.

 

Ennek is köszönhetően energiát nem sajnálva keményen dolgozott azon, hogy valóra váltsa dédelgetett álmát, hogy a hobbijából karriert építsen. Nyugodtan mondhatjuk, hogy sikerült elérni a hőn áhított célt.

 Gergely építészeti- és enteriőr területekre specializálódott fotósként dolgozik ugyanis. A megbízók számára leginkább hatékony fotók elkészítését vállalja. Ezen megrendelők között találhatunk a munkájukra igényes építészek és tervezők mellett bizony neves szállodákat is szép számmal.

 Rövid bejegyzésünkben a világ minden táján készített lenyűgöző szállodai fotóira hívjuk fel a figyelmet.

 Letisztult minimalista stílus

 Gergely munkáit a letisztult minimalizmus jellemzi. Elvégre kizárólag a felesleges sallangoktól mentes fotók idéznek elő erős reakciókat.

 A munkája azért nagyon értékes a cégek számára, mert a reklámzajjal teli világunkban nagyon kevés idő van a figyelem megszerzésére. Így a hatékony enteriőr fotó, a tökéletesen felépített pillanat megjelenítése komoly értékkel bír.

 Mindezek mellett arra is figyel rendszerint, hogy az elkészített képeken az adott brand marketing céljai kapcsán minden fontosabb üzenet helyet kapjon.

 Ami az elkészített fotókat illeti

 Ahogy azt már említettük, Gergely enteriőr fotózásra specializálódott fotósként leginkább építészek, tervezők és kivitelezők számára készít képeket. Emellett volt már szerencséje több komplett ház kapcsán is a teljes építkezés, illetve felújítás folyamatát is dokumentálni.

 A megbízók gyakorta keresik meg reklám vagy referencia célú fotók készítésének igényével is. Leginkább azzal a céllal dolgozik az építészeti fotókon, hogy sikerüljön olyan beállításokat felépítenie, amelyek  vizuális formában képesek komplett üzenetek átadására.

 Lenyűgöző szállodai fotók a világ minden tájáról

 Gergely a szállodaipar neves szereplőivel együtt dolgozva fotózott már többször is a tengerentúlon. Hogy néhány példát említsünk, Balin, Szingapúrban, Bangkokban és Tokióban egyaránt állnak olyan fényűző hotelek, amelyeket volt szerencséje lencsevégre kapni.

 Ettől függetlenül nemcsak a tengerentúl jelenti számára az egyedüli fókuszt. Emellett Magyarországon is több neves szállodalánc részére készít rendszeresen fotókat. Ügyfelei között tudhatja például az Accor Hotelst, Zara Hotelst vagy az Intercontinentalt is.

 A munkája során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az elkészített fotókon a brand marketing céljai számára minden lényeges üzenet meg tudjon jelenni.

 

 

Címkék