Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Milyen módon tudod igénybe venni a BIX szolgáltatását?

Milyen módon tudod igénybe venni a BIX szolgáltatását?
Székely Szabolcs

A beszállítók, illetve főként a vásárlók elégedettségének rendszeres és pontos mérése nagymértékben képes meghatározni a vállalkozásod hosszabb távú sikerességét. A BIX segítségével ez a folyamat nemcsak egyszerűbbé, hanem egyben hatékonyabbá is tehető.

 A szolgáltatás keretei között ugyanis testre szabott értékelői űrlapok kerülnek kiküldésre a partnereid számára attól függően, hogy a céged tevékenységi köre alapján gyártóként, kereskedőként vagy szolgáltatóként definiálod magatokat.

 Az adatok pontosságáról telefonos utánkövetés útján is bizonyosságot szereznek, emellett pedig a Bisnode rendszerének köszönhetően egyéb hasznos adatok szolgáltatnak pontos képet a fejlesztendő területekről.

 Rövid bejegyzésünkből most azt is megtudhatod, hogy milyen módon tudod igénybe venni a BIX szolgáltatását.

 A szolgáltatás felépítése

 A BIX igénybevétele kapcsán többféle csomag közül választhatsz annak megfelelően, hogy a rendelkezésre álló funkciók közül melyekre van szüksége a cégednek. Az egyes csomagok komplexitása, illetve a bennük foglalt funkciók alapján alakul a szolgáltatás díja is.

 A döntés tehát csakis a tiéd.

 A rendelkezésre álló funkciók kategóriákra bontva

 A BIX alapok közé sorolhatjuk a nyilvános profilt, az emlékeztető e-maileket új értékeléseknél, a válasz lehetőséget az értékelésekre, az értékelések on-line hitelesítését, illetve az értékelések telefonos hitelesítését.

 Az értékelések gyűjtése kapcsán eltérő keret áll rendelkezésre havonta annak függvényében, hogy melyik csomagot veszed igénybe.

 Az értékesítést, illetve a marketinget hivatott támogatni a BIX cég keresője, a Google integráció, a BIX widget, az e-mail aláírás, a vélemény galéria a saját weboldalon és az értékelés megosztásának lehetősége egyetlen kattintással.

 A céges folyamatok fejlesztését segíti elő a havi vezetői riport, a válasz az értékelésekre, illetve a részletes riport értékesítőnként vagy termékenként.

 Az ügyfélszolgálati teendők kapcsán jelent hozzáadott értéket az on-line és e-mailes támogatás, a Skype START modul, a telefonos támogatás és a dedikált ügyfélmenedzser is.

 Milyen módon tudod igénybe venni a BIX szolgáltatását?

 A BIX igénybevételéhez első lépésként a választható csomagokat részletező weboldalra célszerű ellátogatni. Amennyiben sikerült kiválasztanod a számodra szükséges funkciókat tartalmazó modult, akkor a „Kezdd el ma” gombra kattintva máris végig tudsz menni az igénylés folyamatán.

 Amennyiben még kérdéseid vannak, akkor a „kérj visszahívást” opciót választva megadhatod az adataid, és a BIX egyik munkatársa fel fog keresni egy alkalmas időpontban.