Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Miért pont a Szülinapi Újság az ideális ajándék?

Miért pont a Szülinapi Újság az ideális ajándék?
B3V3Z3T3M

Gyakran előfordul, hogy az ember nem tud mit kitalálni egy családtagja, barátja, főnöke vagy éppen kollégája szülinapjára. Hogy ez ne jelentsen gondot, a továbbiakban maradj velünk és olvasd el tuti tippünket, amivel a te ajándékod lesz a legmenőbb!

 

A Szülinapi Újság különlegessége abban rejlik, hogy egy meglehetősen személyes ajándék, hiszen az ünnepelt születésnapján történt eseményeket dolgozza fel az aznap megjelent cikkek segítségével. Ehhez nincs szükség másra, mint a pontos születési dátumra és arra, hogy legyen aznapról elég nyomtatott sajtó. Persze előfordulhat, hogy mindez nem teljesül, de akkor sem kell kétségbe esni, hiszen akkor a környező napok történéseit teszik az újságba, és így készül el a tökéletes replika. 

Sőt, a címlapon szerepel majd a vezető hír, hogy megszületett az ünnepelt, amihez egy korabeli grafika vagy egy személyes kép is tartozik.

Mi a rendelés menete?

Mi sem egyszerűbb, mint megrendelni a Szülinapi Újságot. 

Első lépésként meg kell adni a személyes adatokat, mint a teljes név, születési dátum, hely és persze az alkalom, amire készül az újság. Ezután fel kell tölteni egy babakori képet az ünnepeltről, vagy ha esetleg házassági évfordulóra készül az újság, akkor egy esküvői képet. Ha nincs kép, akkor sem dől össze a világ, elég csak kiválasztani a grafikát a vezércikkhez. Itt jön az egyetlen feladat, ami némi kreativitást igényel, bár ehhez sem kell írói véna, hiszen számos sablon áll a rendelkezésünkre. 

Ha készen van a megfelelő cikk, akkor következik a külcsín, azaz ki kell választani, hogy milyen formában szeretnénk az ünnepelt elé tárni. Választhatunk sima A/3-as kötés, illetve bőrkötés közül, de kérhetjük csak a címlapot is keretben. 

A különböző extra kívánalmakat itt állíthatjuk be az újsággal kapcsolatban, mint amilyen az egyedi keresztrejtvény, még néhány egyedi cikk, fénykép, esetleg egy epigramma vagy egy egyedi horoszkóp. Mindezeken túl rengeteg pluszt választhatunk hozzá, hiszen akár egy regionális újsággal vagy egy személyes rejtvény melléklettel is gazdagabb lehet az ünnepelt. 

Sőt, a külső megjelenés sem mindegy, hiszen választhatunk hozzá díszdobozt, merített mappát vagy hengert, de akár korabeli kávéházi lapozót is. 

Ezután már csak a megrendelés van hátra, amit kifizethetünk online, átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel is. Az előbbi két fizetési mód mellett akár kérhetjük az ünnepelt címére is az ajándékot, így rögtön kézhez kaphatja, ahogy az elkészült. 

Átvehetjük személyesen is Budapesten, ilyenkor nem kell még pluszban a szállítás miatt is aggódnunk!

Ugye, hogy nem is nehéz egy egyedi, Szülinapi Újságot elkészíteni? Akkor mire vársz még? Ajándékozz különleges élményt!