Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Live streaming egyszerűen és okosan?

Live streaming egyszerűen és okosan?

Manapság bárohva fordulsz, ott van. Facebbok, Youtube, Twitch, Instagram IGTV, stb, hírportálok, webinárok, konferenciák és a többi. A 24/7-es online videó tartalomfogyasztás már normális.

 

 

Kutatások szerint 2022-re az internetes forgalom 82%-át a streamelés fogja kitenni!

– Események, meetingek, oktatás

– Tartalomgyártás

– Vallási szolgáltatások

Meetingek, oktatás, események

Mindannyian szeretünk részt venni számunka fontos meetingeken, konferenciákon, oktatásokon és más eseményeket, de van úgy, hogy az élet keresztbe tesz. Mivel nem tudunk mindenhol ott lenni, ahol szeretnénk, ezért a hozzáértő esemény szervezők és oktatók elkezdték alkalmazni és hasznosítani a streamelés adta lehetőségeket, hogy világszinten elérjék a kíváncsi szemeket és füleket.

ATEN StreamLIVE™ HD – UC9020-AT-G

A livestreaming nagy lesz, jövedelmező és befolyásoló

A tartalomgyártás a streamelés legfőbb formája. A legtöbb tartalomgyártó azt streameli, ahogy játszik, így a fanok élőben tudják követni kedvencüket. Ilyen platformja van a Youtubenak és a Facebooknak is, de a legnagyobb a Twitch, és valószínűleg ő is fog maradni a legnagyobb livestream szolgáltató.

A Twitch látogatottsága 2014-ben kezdett el szárnyalni, amikor az Amazon felvásárolta 1 milliárd $-ért , 2018-ban összesen kb. 775 millió órát streameltek rajta, ami a Youtube livestreamjének több, mint a kétszerese. A top Twitch streamerek mára sztárok lettek és dollármilliomosokká váltak a Twitch-nek köszönhetően.

Végül, de nem utolsó sorban lassan a vallási “szertartásokban“ is meghatározó szerepet fog betölteni. Amerikában a vallásos emberek 50%-a jár évente legalább egyszer templomba és 36%-uk hetente. A livestreamingnek köszönhetően egy mise akár 7 millió embert is elérhet egy héten, főleg a fiatalok körében.

Forrás:https://www.alphasonic.hu/

Címkék