Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Munka határok nélkül, biztonságban!

Munka határok nélkül, biztonságban!

Az ATEN nemrég indította útjára a CN9600-at, a legújabb KVM-over-IP switchet. A távoli megosztott hozzáférést biztosító eszköz lehetővé teszi a digitális videó, audio és virtuális média távoli elérését a számítógép vagy a munkaállomás távvezérlésével. A kedvező árazású, tartós IP-kiszolgáló-menedzsment megoldást kínál a felhasználók számára, miközben biztosítja a működési megbízhatóságot és a hatékonyságot.

 

 

Az ATEN CN sorozatú KVM-over-IP switch integrálásával a felhasználók teljes biztonságosban tudnak dolgozni bárhonnan, külső szoftver telepítése nélkül. Csak egy laptop szükséges, amelyet csatlakoztatni kell a LUC (Laptop USB Console) porthoz, hogy hozzáférjenek a switchhez hozzáadott bármely számítógéphez. Így tudjak azt irányítani külön monitor, billentyűzet vagy egér nélkül.

Továbbá a CN9600 virtuális médiafunkciója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy diagnosztikai teszteket végezzen, fájlokat továbbítson, vagy OS / alkalmazás frissítéseket és javításokat futasson a távoli konzolról.

A rendszerüzemeltetők távoli helyekről felügyelhetik és elérhetik a szervereket szabványos böngészők, illetve Windows és Java alapú alkalmazásprogramok segítségével.

ATEN KVM Over IP Switch 1-Port / Remote Share Access Single port DVI

 

A szolgáltatások közé tartozik a biztonságos távoli adatelérés, az adat titkosítással és a fejlett biztonság, például az LS 1.2 titkosítás és a harmadik fél általi hitelesítés.

A Bios szintű hozzáférés szoftver telepítés és vírusellátás nélkül lehetséges. A zökkenőmentes kapcsolat biztosítása érdekében a CN9600 kettős LAN-nal és kettős energiaellátási funkcióval van felszerelve. Támogatja továbbá a mikrofon és a hangszóró funkciókat is.

A high-end felhasználói élményhez az is hozzátartozik, hogy a gyártó arra is gondolt hogy nem csak a helyi, de a távoli konzolokon is 1920×1200 felbontású videókat lehessen élvezni, a FPGA grafikus processzor pedig javítja a kép és a videó minőségét azáltal, hogy fokozott fps átviteli sebességet biztosít a videorészlet éles reagálása érdekében.

“Az ATEN legújabb KVM-over-IP switchje point-to-point jelkiterjesztést biztosít IP-n keresztül, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az interneten keresztül egyszerre férjenek hozzá a különböző szerverekhez és virtuális gépekhez minimális, észre nem vehető késéssel és a teljesítmény feláldozása nélkül” – mondta Aaron Johnson, ATEN vezető termékmenedzsere. “Különösen ajánlott azok informatikusok számlára, akik a vállalati szervereket, az informatikai hálózatot és a belső adatközpontok vagy kiszolgáló helyiségek infrastruktúráját kezelik.”

A CN9600 eszközt lehet használni számos más ATEN által gyártott, online munkavégzéshez szükséges KVM-over-IP switchekkel, amelyek a vállalatok, az egészségügy, az egyházak és olyan szervezetek számára állnak rendelkezésre, amelyeknél a távoli munka az egyedüli megoldás a COVID-19 járvány idején. A CN9600 elérhető az Alphasonic kínálatában! 

Forrás:https://www.alphasonic.hu/blog/munka-hatarok-nelkul-biztonsagban/

 

 

 

Címkék