Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Két új LUKOIL-töltőállomást adtak át az M1-es autópálya zsámbéki pihenőjénél

Két új LUKOIL-töltőállomást adtak át az M1-es autópálya zsámbéki pihenőjénél

Új LUKOIL-töltőállomásokkal bővíti kúthálózatát a Normbenz Magyarország Kft. Az M1-es autópálya 28. kilométerénél található, korábban a MOL által üzemeltetett kútpáron a társaság az elmúlt hetekben jelentős átalakításokat és teljes felújítást végzett, így az autósokat mostantól mindkét oldalon DESPAR-élelmiszerüzletekkel, a Piknik Bistro-k gyorséttermi kínálatával, Dallmayr-kávékkal és prémium TOP Extra üzemanyagokkal várják.

 

 

 

Az M1-es autópálya zsámbéki pihenőhelyénél található kutak átvételével a Normbenz Magyarország Kft. kezelésében álló hazai LUKOIL-töltőállomások száma már eléri a 79-et. Az új kútpár kedvező elhelyezkedése révén a Győr, Sopron vagy Ausztria irányába utazók, illetve az innen Budapestre érkezők is igénybe vehetik a LUKOIL-nál elérhető, értéknövelt szolgáltatásokat. A magyarországi kúthálózatok közül autópálya menti töltőállomáson elsőként a Normbenz Magyarország nyitott széles választékkal rendelkező élelmiszerüzleteket 2018-ban, az M7-es tárnoki szakaszán. Ez a koncepció olyan sikeresnek bizonyult, hogy az M1 zsámbéki pihenőhelyénél is egy DESPAR-élelmiszerüzletekkel bővített kútpárt alakítottak ki. A tankolás és a bevásárlás összekapcsolása révén ez hasznos lehetőséget jelent a főváros és az agglomeráció között ingázók számára.

Mindkét töltőállomáshoz tartozik emellett egy-egy Piknik Bistro gyorsétterem is, ahol változatos hideg- és melegételkínálat, helyben sütött péksütemények, valamint a Dallmayr világszerte népszerű kávéi szolgálják az autósok feltöltődését. A kutak üzemanyagkínálatában a normál TOP 95 benzin és TOP diesel mellett a prémium TOP Extra 100 benzin és TOP Extra diesel egyaránt megtalálható, de AdBlue adalék és LPG is tankolható.

„Legújabb beruházásunk eredményeként már az M1-es autópályán utazók számára is elérhetővé váltak a LUKOIL-töltőállomások minőségi üzemanyagai és széleskörű szolgáltatásai. A hosszabb autóutakra indulókra és a környékbeli ingázókra egyaránt gondoltunk, így a kikapcsolódást szolgáló gyorséttermek, illetve a tankolás és bevásárlás összekapcsolását lehetővé tevő DESPAR-élelmiszerüzletek egyaránt megtalálhatóak új kútjaink kínálatában” – mondta el Horváth Dori Jenő, a Normbenz Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A társaság kúthálózata bővítése mellett folyamatosan dolgozik a meglévő töltőállomások kínálatának fejlesztésén. Ennek keretében 2020. január 1. óta összesen 12 db új DESPAR-élelmiszerüzletet nyitottak meg, amelyek száma így mostanra országszerte 40-re nőtt. Folytatódott továbbá az elektromos gyorstöltők telepítése: az elmúlt időszakban Kecskeméten, Mezőkövesden és Celldömölkön is elérhetővé vált a töltési lehetőség a villanyautósok számára a már meglévő, M3 Jakabpuszta észak és dél, illetve Miskolc töltőpontok mellett.