Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Valódi vezeték nélküli Panasonic fülhallgató

Valódi vezeték nélküli Panasonic fülhallgató Valódi vezeték nélküli Panasonic fülhallgató

A Panasonic, kiváló időzítéssel, a nyári szezon kezdetén mutatja be új, teljes mértékben vezeték nélküli RZ-B100W fülhallgatóját. A kedvező árazású, valódi vezeték nélküli, dugaszolható fülhallgató számos praktikus funkciót kínál a mindennapokhoz. A fülhallgató a Panasonictól megszokott nagy teljesítményű hangzást szólaltatja meg, amihez extra adag basszus, hosszú lejátszási idő és mindenki számára kényelmes kialakítás társul.

 

 

A fülhallgató érintés- és hangvezérlési funkcióival a felhasználók kényelmesen kezelhetik a zenéket, hívásokat intézhetnek és hangsegédet is használhatnak. A minimalista fülhallgatót praktikus, kis méretű töltőtokban lehet hordozni, ami a gyorstöltő funkcióval pillanatok alatt meghosszabbítja az üzemidőt.

Akár futás közben, városi sétákon vagy otthon a kanapén is szólhat a fülhallgatóból a zene, hiszen a Panasonic B100W egy igazán sokoldalú mindenes. A Bluetooth párosítás abban a pillanatban létrejön, amikor a felhasználó kiveszi a fülhallgatót a töltőtokból. A két fülhallgató egyenként csatlakozik az okos készülékekhez. Ennek köszönhetően a hangok tökéletes szinkronban szólalnak meg a jobb és a bal fülben. Ez a képesség nem csak telefonhívásoknál, hanem például hangoskönyvek lejátszása közben is hasznos. A kettős csatlakozás lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár külön-külön is használni tudják a fülhallgatópár jobb vagy bal oldali részét. Így például megtehetik, hogy az egyik oldali fülhallgatót töltik, miközben a másikkal egy sportközvetítést hallgatnak. A B100W XBS Extra Bass rendszere szólaltatja meg a felhasználók által kedvelt erős mélyeket.

A B100 ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a fülbe, így biztosan a helyén marad és kényelmes a viselete. A fülhallgatóknak nincsen a fülkagyló mögé nyúló szára, így mindössze 5 grammot nyomnak. A kialakításnak köszönhetően használat közben sem nyomja semmi a hallójáratot.A mindkét oldali fülhallgatón elhelyezett érintésérzékelők megkönnyítik a vezérlést.  Az új valódi vezeték nélküli Panasonic fülhallgató segítségével a lejátszó eszköz virtuális segédje is vezérelhető. A felhasználó akár a zsebében is hagyhatja okostelefonját, a hangvezérléssel akkor is meghallgathatja az időjárás-jelentést, és további funkciókat is használhat.

Teljesen feltöltött állapotban a fülhallgató négy órányi vezeték nélküli zenelejátszást biztosít. A nadrágzsebben is hordozható, kompakt töltőtok pedig további 12 órára elegendő töltést tárol. Ez több mint elegendő, amikor egy kemény munkanap után kikapcsolódásra vágyva sétálni indul a parkba. Az RZ-B100W-vel az eső és a por sem állhatja útját. A Panasonic minden eddiginél kedvezőbb árazású, valódi vezeték nélküli fülhallgatója az IPX4 szabványnak megfelelően védelmet biztosít a víz és a por ellen is.

A Panasonic RZ-B100W 2021. júniusától lesz kapható 24.999 Ft-ért (ajánlott fogyasztói ár). A zenerajongók fehér és fekete szín között választhatnak.

 • Teljes mértékben vezeték nélküli, dugaszos fülhallgató
 • Pehelykönnyű kényelem
 • Akár 16 órányi zenelejátszás a töltőtokkal
 • Vízálló, IPX4 védelemmel
 • Egyszerű használat érintés- vagy hangvezérléssel
 • Gyors és egyszerű csatlakozás
 • Automatikus párosítás
 • Tökéletes szinkronizálás és rugalmas használat a kettős csatlakozással
  (bal, jobb vagy mindkét oldal)
 • Bluetooth 5.0 SBC/AAC kodekekkel és akár 10 méteres hatótávolsággal