Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Technics bejelentette az SL-1210G-t

A Technics bejelentette az SL-1210G-t

Technics bejelentette az SL-1210G-t, a rendkívül népszerű SL1200G közvetlen meghajtású, high-end lemezjátszó fekete színű változatát.

 

 

A Technics bejelentette új, SL-1210G közvetlen meghajtású lemezjátszóját. Az SL-1210G teljes mértékben megörökölte az SL-1200G műszaki tudását, így egy újabb jövőbeni klasszikus darabbal bővült a Technics lemezjátszó-kínálata. „Sokat tanultunk a 2020 júniusában megjelent limitált kiadású SL-1210GAE sikeréből, hiszen azt szinte azonnal elkapkodták,” emlékezett vissza Frank Balzuweit a Technics európai termékmenedzsere. „Rájöttünk, hogy óriási igény mutatkozik az 1200-as csúcssorozat szokványosabb, fekete színű modellje iránt. A legkiválóbb műszaki megoldásokon felül ez a klasszikus készülék gyártási minőségével is kielégíti a legmagasabb igényeket. Markáns fekete megjelenésével az SL-1210G-t a hamisítatlan elegancia lengi körbe.”

Az SL-1210G minősége és teljesítménye a legmagasabb szintet képviseli a lemezjátszók között, és csak a legkiválóbb hangfelszedő patront érdemli, hogy valóban érzelemdús és magával ragadó módon szólalhassanak meg a hanglemezek.

Az SL-1210G főbb műszaki jellemzői és funkciói:

  • Magnélküli, közvetlen meghajtású motor kettős állótekerccsel és ikerrotorral a legstabilabb, nyomatékingadozás nélküli forgásért és az erőteljes nyomatékért

  • Rotorpozíciót érzékelő Hall-szenzort alkalmazó hibrid enkóder a fordulatszám-érzékeléshez

  • Nagy érzékenységű, de masszív lejátszókar hidegen hengerelt magnéziumból a kiváló csillapításért Vágott csapágyperselyt alkalmazó precíziós lejátszókarcsapágyak gondoskodnak a kiváló indító mozgásérzékenységről, amely biztosítja, hogy a lemezjátszó pontosan olvassa ki a lemez barázdáiba vájt zenei információkat.

  • Háromrétegű merevlemez-korong kiváló rezgéscsillapítással a zavartalan barázdakövetésért Mindegyik merevlemez-korong önálló egyensúlyállítással rendelkezik

  • A négyrétegű nagy merevségű készülékház, a nagy súlyú alumínium felső lemez és a kiváló, rezgéselnyelő szilikon szigetelés a vibráció alapos kiiktatásával gondoskodik a lemezek pontos olvasásáról.

Az SL-1210G 2021 októberétől lesz elérhető Európában.

Címkék