Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tökéletes útitárs az igazi kalandvágyóknak:Battlax Adventure Trail AT41

Tökéletes útitárs az igazi kalandvágyóknak:Battlax Adventure Trail AT41

A Bridgestone bejelentette legújabb, túramotor-kerékpárokra fejlesztett Battlax Adventure Trail AT41 modelljét. A nyers mintázatú, első ránézésre off-road gumi a túramotorok abroncsaira jellemző speciális keverékének köszönhetően, tökéletes tapadást biztosít száraz és nedves aszfalton is. Az AT41 kereskedelmi forgalomban 2022. februártól lesz elérhető, összesen 9 méretben (4 első és 5 hátsó).

 

 

A Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 egy külsejében off-road, összetevőiben és kialakításában viszont túramotor-kerékpárokra fejlesztett gumiabroncs. Optimalizált, az áltagosnál mélyebb mintázatának köszönhetően elvezeti a vizet, így nedves aszfalton is meggyőző tapadást biztosít. A hátsó keréknél alkalmazott, 3LC technológia (3 Layer Compound, vagyis 3 rétegű keverék) pedig kanyarodáskor és egyenesben is tökéletes irányítást biztosít.

A Battlax Adventure Trail AT41 egy aszfaltra tervezett gumiabroncs, túramotoros külsővel” -nyilatkozta Nico Thuy, a Bridgestone EMIA Motorkerékpár divíziójának vezetője, majd hozzátette: „A túramotoros kerékpárok piaca az egyik leggyorsabban növekvő szegmens, ezért kiemelten fontos volt számunkra egy kényelmes és egyben biztonságos gumiabroncs fejlesztése, amely mind száraz, mind pedig nedves aszfalton biztosítja a motorkerékpár feletti kontrollt.”

Forrás:Bridgestone