Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

SuperEnduro GP of Hungary 2022-ben ismét a Budapest Sportarénában

SuperEnduro GP of Hungary 2022-ben ismét a Budapest Sportarénában

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Papp László SportArénában a SuperEnduro GP magyarországi fordulója. A 2019-es fantaszikus debütálás után 2020 február 1-én újra SuperEnduro lázban volt a hazai közönség ugyanis újra hazánkba látogattak a világ legjobb teremendurósai!

 

 

A 2019-es szezon látványos csatáit Colton Haaker, Cody Webb, Taddy Blazusiak vívta meg egymással mely illusztris trióhoz olyan világsztárok csatlakoztak mint Billy Bolt, Johny Walker és természetesen még sokan mások! A tavalyi futam sem maradt izgalom nélkül, hiszen a sportág ikonjai 2. alkalommal sem kímélték a Budapest-i terepet és a kilátogató közel 8000 néző idegrendszerét. Hosszú szünet után újra magyar sikernek is örülhettünk, Zsigovits Norbertnek hála, aki az Európa Kupa futamán győzedelmeskedett a közönség őrjöngése közepette. 2022 február 5-én is lesz kiért izgulni, “Zsigó” egy szintet feljebb lépve a Juniorok közt mérettet meg magát és azt, hogy milyen hangosan tudnak szurkolni a magyarok. Az indulók közt ott lesz Szőke Márk, Ő az Európai bajnokság futamain szeretné megismételni a 2020-as sikereket. Ott lesznek a Superendurozás legifjabb titánjai is, a Gyerekek, akik egyre komolyabban elhivatottak a sport iránt és bizonyára sokaknak meglepetést fognak okozni, hogy milyen tempóra képesek.

Egy szó mint száz, aki elhivatott a motorsportok iránt annak kötelező program kilátogatni, akár családdal is, hiszen a rendezők rengeteg izgalmas programmal és meglepetésekkel várják a Superendurora kiéhezett szurkolókat.

Forrás:Eventim

Fotó:Zsiska Ferenc - Bevezetem.eu SuperEnduro GP of Hungary 2019

 

Címkék