Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Vasárnap debütál a Concerto Budapest új koncertfilmje

Vasárnap debütál a Concerto Budapest új koncertfilmje

Vasárnap debütál Keller András és a Concerto Budapest Kárpát Rapszódia című új koncertfilmje.

 

 

    Az egész estés fekete-fehér koncertfilm a Concerto Budapest, Keller András, Homoky Gábor és az Old Sounds, valamint Snétberger Ferenc és Roby Lakatos közös koncertjéből készült Szabó Stein Imre rendezésében - közölte az együttes az MTI-vel.
    Keller András és Homoky Gábor olyan különleges zenei világot álmodott meg, ahol egyszerre jelenik meg a klasszikus szimfonikus zene és a világzene. Roby Lakatos hegedűvirtuóz és Snétberger Ferenc gitárművész saját műveikkel szervesen kapcsolódnak ehhez a zenei világhoz.
    A Kárpát Rapszódia a Concerto Budapest első crossover produkciója. A színes, különleges, 12 műből álló műsorban a magyar, cigány, román, spanyol eredetű zenék eljutnak a dzsessz és a rock and roll világáig.
    A Mezzo tévében vasárnap debütáló filmben Brahms, Enescu, Liszt, Sarasate, Bihari, Boulanger, Snétberger Ferenc és Roby Lakatos szerzeményei, Homoky Gábor különleges Elvis-átiratai, Cséki Kálmán hangszerelései külön zenei egységek, mégis egymásból természetesen következő zenei és képfolyamban egyesülnek.
    A Budapesti Olasz Intézetben forgatott filmet december 22-től öt napon át egy hazai internetes hírportálon is megtekintheti a magyar közönség.

MTI

Fotó:Fotograf Jylland fotója a Pexels oldaláról

Címkék