Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Idén is lesz Ügetőszilveszter!

Idén is lesz Ügetőszilveszter!

1999-óta Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja. 

 

 

Több, mint két évtizede, 1999-ben döntöttek úgy, hogy szilveszterkor egy hatalmas évbúcsúztató lóversenynapot, egy bulit rendeznek a lovin. Több ezer egyetemistát hívtak meg, akik az ügetősport és a lóversenysport különleges, semmihez sem hasonlítható hangulatát megszeretve rendszeresen visszatérnek, hogy az óévet az ügetőn búcsúztassák.
Tavaly a Covid19 járvány miatt nem lehetett Ügetőszilvesztert tartanii, de jól emlékszünk a 2019-es Ügetőszilveszter hangulatára és arra, hogy közel húszezren voltunk együtt a Kincsem Parkban szilveszter délutánján.
Ma már nem kérdés, hogy hagyományosan a baráti társaságok ott kezdik a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Ezalatt próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek a sztárfutamokban, vagy éppen a táncot ropják és buliznak egy hatalmasat a fűtött bulisátorban. Idén is DJ Smash és a video disco vár mindenkit.

A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

Forrás:kincsempark.hu

Fotó:Zsiska Ferenc - bevezetem.eu