Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Sony kiállítás a 2022-es CES rendezvényen

Sony kiállítás a 2022-es CES rendezvényen

A Sony Group Corporation (“Sony”) január 5-én, szerdán mutatja be legújabb termékeit a nevadai Las Vegas-ban rendezett CES 2022 rendezvényen.

 

 

A Sony célja, hogy “a kreativitás és a technológia segítségével érzelemmel töltse meg a világot.” A vállalat elkötelezett azzal kapcsolatban, hogy “közelebb kerüljön az emberekhez”, ennek megfelelően azon dolgozik, hogy új értékeket teremtsen, melyek inspirálóan hatnak az emberek érzéseire, és ezáltal közelebb kerüljön az alkotókhoz és a felhasználókhoz. Kenichiro Yoshida, a Sony Group Corporation elnöke és vezérigazgatója nyitotta meg a Sony január 4-i sajtótájékoztatóját a rendezvény hivatalos megnyitója előtt, és elmondta: „az elmúlt két, kihívást jelentő évben ismét felértékelődött a vállalatunk által meghatározott Cél jelentősége. Szeretnénk lehetőséget teremteni az embereknek, hogy még mélyebb kapcsolatokat alakíthassanak ki azokkal, akik osztoznak érdeklődési körükben.” Ezen felül kiemelte a Sony együttműködéseit, mint például Adele új, „30” című albuma, ezt követően ismertette a legújabb, az alkotók támogatására létrehozott technológiákat és kezdeményezéseket, mint például a „Virtual Production”, ami megszünteti a korlátokat a videógyártási folyamatok kapcsán, valamint a Sony kreativitást támogató, „Airpeak” elnevezésű professzionális drónját (Airpeak), illetve a legújabb okostelefont, az „Xperia PRO-I”-t. 

Ezután Tom Rothman, a Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group elnöke és vezérigazgatója lépett a színpadra, hogy a Sony Pictures Entertainment és a Sony Interactive Entertainment együttműködése során létrejött PlayStation Productions-ról beszéljen. Tom Holland, a PlayStation Productions által készített Uncharted-filmadaptáció főszereplője, és Neil Druckmann, a Naughty Dog játékfejlesztő stúdió társelnöke meséltek az együttműködés jelentőségéről.

Ezt követően Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke és vezérigazgatója következett, aki bemutatta az újgenerációs virtuális valóság rendszerét, a PlayStation VR2-t, és az új vezérlőket, melyek minden korábbinál intenzívebb, magával ragadó élményt biztosítanak majd a játékok világában. Ezen felül bemutatta az Horizon-széria legújabb epizódját, amely világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendett, mint PlayStation VR2-exkluzív cím.

Ryan-t követően ismét Kenichiro Yoshida lépett a színpadra, hogy beszéljen a Sony Group leányvállalata, a Hawk-Eye Innovations által kifejlesztett követési technológiáról és a Sony és a Manchester City Football Club együttműködéséről, mely a virtuális tér rajongóinak újgenerációs közösségeit hivatott megszólítani.

Yoshida a mobilitás jövőjéhez hozzájáruló VISION-S projekttel kapcsolatos legfrissebb információkkal és a jövőbeli tervekkel zárta bemutatóját.

A Sony számos, az alkotók támogatására létrehozott technológiáját és kezdeményezését mutatja be a kiállításon, „alkossuk meg közösen a szórakoztatás jövőjét” témakörben. Az érdeklődők a las vegas-i kiállítótéren és a Sony online platformján, a „Sony Square”-n egyaránt megismerhetik a legfrissebb innovációkat.

https://square.sony.com/ces2022/

Címkék