Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Sony bemutatja két legújabb prémium zenelejátszóját!

A Sony bemutatja két legújabb prémium zenelejátszóját! A Sony bemutatja két legújabb prémium zenelejátszóját! A Sony bemutatja két legújabb prémium zenelejátszóját!

A Sony bemutatja két új prémium zenelejátszóját, a NW-WM1ZM2 és NW-WM1AM2 készülékeket, melyek új szintekre emelik a zenehallgatás élményét, és kielégítik a zene szerelmeseinek minden igényét.

 

 

  • Elképesztő hangreprodukció a Signature Series NW-WM1ZM2 készülékkel
  • Kiemelkedő minőség, magával ragadó dinamikus és transzparens hangzás a hordozható NW-WM1AM2 Walkman®   készülékkel
  • Az egyszerű letöltési és streaming-funkciók, az Android™ operációs rendszer és a Wi-Fi kompatibilitás még kiválóbb zenehallgatási élményt biztosítanak

A lehető legjobb anyagokból előállított NW-WM1ZM2-t több éves szakértelemmel tervezték, így a felhasználó elmerülhet a fenséges és árnyalt hangzásvilágban. Az eszköz új szintet jelent a Sony díjnyertes Signature sorozatában: kiváló hallgatási élményt biztosít egy ultraprémium kivitelben.

Az NW-WM1AM2 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy teljesen átadja magát a magas minőségű hangélménynek, köszönhetően az elődőkhöz képest gazdagabb, simább és még kiterjedtebb hangmezőnek.

Mindkét lejátszón zenék végtelen gyűjteménye letölthető és streamelhető Wi-Fi kapcsolódással, tovább fokozva a zenehallgatási élményt.

A rendkívüli hangzás kivételes alkotóelemekkel kezdődik

A Sony prémium kategóriás zenelejátszóinak története során a hangzás mesteri minőségét a kivételes alkatrészek aprólékos összeszerelésének kombinációjával érték el. Az NW-WM1ZM2 és az NW-WM1AM2 ennek a filozófiának a termékei.  

Minőségi anyagok, tisztább hang

Az NW-WM1ZM2 99,99%-os tisztaságú (4N) aranyozott, oxigénmentes réz (OFC) borítással rendelkezik. Ez erősebb digitális földelést és nagyobb merevséget eredményez, ami tiszta, szélestartományú hangzást tesz lehetővé, így minden hangszer olyan hatást kelt, mintha élőben hallanánk.

Az NW-WM1AM2 alumíniumötvözetből készült vázat használ, így rendkívül merev burkolatot biztosít, amely ellenáll az elektromos zajoknak és egyéb interferenciáknak, stabil, kiváló minőségű hangzást biztosítva.

Hiteles hangreprodukció

A Walkman® számára önállóan kifejlesztett S-Master™ HX digitális erősítő technológia használatával az NW-WM1ZM2 és az NW-WM1AM2 lenyűgözően hűen adja vissza a hangot. A teljes digitális erősítő a kiváló minőségű ólommentes forrasztás segítségével még gazdagabb és teljesebb hangzást eredményez.

Az úttörő DMP-Z1 által inspirált zenelejátszók még erősebb tápegységgel rendelkeznek elődjeiknél, mind az analóg, mind a digitális blokkban.

Az NW-WM1ZM2 és az NW-WM1AM2 továbbfejlesztett, finomhangolt kondenzátorokkal rendelkezik: különböző FT CAP3 kondenzátorokkal (magas polimer kondenzátor) és egy nagy szilárd, magas polimer kondenzátorral, amely nagy kapacitást és alacsony ellenállást biztosít. A digitális blokkot borító OFC borítás lehetővé teszi, hogy mindkét zenelejátszó egyedülálló hangzást biztosítson.

Tökéletes jelintegritás

Az erőteljes és egyenletes hangminőség elérése érdekében a Sony vastag KIMBER KABLE®-t választott az erősítő alapjától az NW-WM1ZM2 szimmetrikus fejhallgató-csatlakozójáig, hasonlóan az elismert DMP-Z1-hez. A gondosan kiválasztott alkatrész segít a kiváló minőségű hangjelek továbbításában, hogy a felhasználó kizárólag a zenére koncentrálhasson.

Az NW-WM1AM2 alacsony ellenállású OFC-kábelt használ, amely alacsony torzítást és kiváló csatorna elválasztást biztosít.

Mindkét zenelejátszó forradalmi hangzásának megvalósítása érdekében a Walkman® készülékbe egy precízen elhelyezett kettős óra és egy finom hangregiszter került. A Sony most először kezdett el aranyat tartalmazó reflow forrasztást használni, amelynek hatása jelentős a jobb hanglokalizáció és a szélesebb hangtér elérésében.

Hozza ki a legtöbbet a zenéből, forrástól függetlenül!

Az NW-WM1ZM2 és az NW-WM1AM2 egyaránt tartalmaz egy DSD Remastering Engine modult, amely a PCM (impulzuskód-moduláció) hangot 11,2 MHz-es DSD-re (közvetlen digitális stream) alakítja át, így még többféleképpen élvezhető a hallgatott zene.

Az NW-WM1ZM2 és az NW-WM1AM2 eszközökön a DSEE Ultimate™ segítségével a tömörített zenefájlok valós idejű felskálázása még élőbb zenei hangzást hozhat létre. Ez a továbbfejlesztett algoritmus most még több előnyt kínál a CD-minőségű (16 bites 44,1/48 kHz-es) veszteségmentes audióhoz. Az akusztikai finomságok és a dinamikatartomány visszaállításával a felhasználó teljesebb hallgatási élményt tapasztalhat.

Hangjegyek az alkotó szándéka szerint

Mindkét Walkman® kompatibilis a Balanced Connection és a High-Resolution Audio funkciókkal, így a legkedveltebb zeneszámok az alkotó szándéka szerinti minőségben állnak rendelkezésre.

Zene mozgás közben

Az NW-WM1ZM2 és az NW-WM1AM2 mostantól Wi-Fi-kompatibilis és Android™ 11 rendszert futtat, ezzel a világ minden tájáról származó műfajok és előadók hatalmas gyűjteménye nyílik meg. A felhasználó választhat, hogy kedvenc zenei streaming- és letöltési szolgáltatásaiból hallgatja-e a zenét, vagy csatlakoztathatja a számítógéphez, hogy saját személyes gyűjteményéből töltsön le zeneszámokat és lejátszási listákat, biztosítva a kiváló minőségű hanglejátszást.

Vadonatúj, optimalizált használhatóság

A nagyobb, 5,0" (12,7 cm) méretű felületen mindkét zenelejátszó új, sima és érzékeny érintőképernyővel rendelkezik, amely HD (magas) felbontással optimalizálja a felhasználói élményt. A Walkman® kezdőképernyőjén a kezdőképernyő is személyre szabható: az egyéni igények nyomán így az eszköz valóban a felhasználó sajátja lehet.

A magával ragadó zenei élmény biztosítása érdekében mindkét prémium modell akár 40 órányi[1] nonstop 96 kHz-es FLAC High-Resolution Audio lejátszást biztosít.

Mindkét modell USB Type-C® porttal rendelkezik, amely gyors zenefájl-átvitelt és egyszerű csatlakoztathatóságot biztosít számos eszközzel.

Az NW-WM1ZM2 256 GB integrált memóriát és egy microSD-kártyahelyet, míg az NW-WM1AM2 128 GB integrált memóriát és egy microSD-kártyahelyet kínál, így a legnagyobb zenei gyűjtemények is bárhol kéznél lesznek.

Fókuszban a fenntarthatóság

A Sony termékeit nem csak stílusosan, hanem a környezetet is szem előtt tartva tervezi. Az NW-WM1ZM2 és az NW-WM1AM2 csomagolóanyagában nulla műanyag[2] található, amely tükrözi a vállalat elkötelezettségét a termékek és a működés hatásainak csökkentése iránt.


[1] A Sony eredeti zenelejátszó alkalmazásának használata esetén.

[2] A bevonó és ragasztóanyagok nem tartoznak ide. Ez régiónként változik.

Címkék