Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Új mikrohullámú sütőt mutatott be a Panasonic

Új mikrohullámú sütőt mutatott be a Panasonic Új mikrohullámú sütőt mutatott be a Panasonic

Panasonic, az élvonalbeli elektronikák, technológiák és megoldások fejlesztésében globálisan vezető szerepet betöltő vállalat bemutatja az új, párolóval kombinált NN-DS59N mikrohullámú sütőt. Ez a legújabb 4 az 1-ben konyhai mindenes négy különböző sütési móddal - párolás, sütő (felső-alsó fűtőtest), grill és mikrohullám - rendelkezik, így a finom ételek rajongói a receptek széles skáláját készíthetik el, és minden étkezésnél élvezhetik a gyors, erőfeszítés nélküli, tápanyagokat megőrző sütést.

 

 

A sütő időtakarékos funkcióinak köszönhetően tökéletesen megfelel a rohanó életmódban felmerülő igényeknek, kompakt, modern kialakításával pedig bármelyik konyhába beilleszthető.

A Panasonic mikrohullámú sütők története 1966-ban kezdődött, amikor a Panasonic piacra dobta első otthoni mikrohullámú sütőjét. Azóta a vállalat a folyamatosan növekvő szakértelemre és tapasztalatra alapozva egyre több terméket fejlesztett ki a fogyasztók igényeire összpontosítva: innovációkat, fejlett technológiákat, energiatakarékos funkciókat és egyedi formatervezést biztosítva.

Az egészséges sütés legjobb módja: PÁROLÁS

A párolás az egyik legjobb sütési módszer a tápanyagok megőrzésére és az ízek fokozására, különösen a halak és a zöldségek esetében. Ha például a brokkolit megfőzzük, a zöldség C-vitaminjának több mint 50%-át elveszítheti - párolással azonban ennek a létfontosságú vitaminnak 94%-a megmarad. A gőz megőrzi a tápanyagokat, a nedvességet és az ízeket, így a sütés egészséges és ízletes élményt nyújt.

A párolás szintén egy hagyományos japán főzési technika a vasoku, azaz a japán ételek elkészítéséhez, amely egyszerre egészséges és finom. A friss, ízletes és egészséges alapanyagok kombinációját használó, kíméletes módon elkészített vasokut világszerte méltatják, mert egyszerű, egészséges és ízletes. Éppen ezért fejlesztenek minden Panasonic Experience Fresh terméket, így az NN-DS59N sütőt is a vasoku szellemében.

Az Experience Fresh a konyhai Panasonic készülékek márkája, amely a friss ételek élvezetéről és közösségi élmények teremtéséről szól. Az időtlen japán kultúra, főzési technikák és technológiák által inspirált új, 4 az 1-ben, párolóval kombinált NN-DS59N mikrohullámú sütőt kimagasló szakértelemmel tervezték és gyártották, hogy a kezdőtől a gyakorlott szakácsokig, mindenki számára lehetővé tegye az egészséges főzés könnyed élvezetét.

Nagy teljesítményű párolás

A hagyományos mikrohullámú sütőkkel ellentétben az NN-DS59N egyedülálló, beépített gőzforralóval és nagy, 600 ml-es víztartállyal rendelkezik. A kettő együtt akár 1100 wattos, nagy teljesítményű és sűrűségű gőzt termel, amely közvetlenül a sütő légterébe kerül és teljesen kitölti azt. A gőz gyorsan és egyenletesen főzi meg az ételt, miközben megőrzi a tápanyagokat. A pároló funkció kombinálható a sütővel (felső-alsó fűtőtest) és a grillfunkciókkal, így rugalmasan alkalmazkodik a sütési igényekhez.

Okos grill tálca

A Panasonic egyedülálló grilltálcájával mindig ropogós és ízletes a végeredmény. A sütés során a mikrohullámú energia felmelegíti a grilltálca alját, míg a grillfunkció fölülről süti finom ropogósra a csirkét és az egyéb hozzávalókat. Kiválasztható a pároló funkció is, amivel fölülről párolódnak ropogósra a tápanyagokban gazdag zöldségek.

Zsírszegény sütés egyszerűen

Az alacsony zsírtartalmú sütési funkció egészségesebbé teszi a sült ételeket. Ez az üzemmód a mikrohullámot és a grillfunkciót egyesíti: a mikrohullámú sütő alulról melegíti fel a grilltálcát, a grill pedig fölülről biztosítja a hőt, hogy kevesebb olajjal, mindenhol ropogósra süljön az étel. A sütés közben felszabaduló zsír a grilltálca barázdáin folyik le, így az étel belülről szaftos és minden oldalán ropogós lesz, anélkül, hogy sütés közben meg kellene fordítani.

Egyszerű használat

A párolóval kombinált NN-DS59N 4 az 1-ben mikrohullámú sütő számos, a sütést könnyítő funkcióval rendelkezik, amelyekkel bármilyen étel elkészítése élvezetes lesz:

A Genius érzékelő

A Genius érzékelő méri az étel nedvességtartalmát, és automatikusan ehhez állítja a főzési időt, hogy a legjobb eredményt érje el. Ilyen az automatikus felmelegítő funkció is, amely egyetlen gombnyomással automatikusan határozza meg az étel ideális felmelegítési időtartamát.

Kombinált sütés

A felhasználók professzionálisan elkészített, ínycsiklandó ételeket élvezhetnek a kombinált sütéssel, amely lehetővé teszi két vagy több hőforrás egyidejű használatát az ízletes és gyors főzési eredmények érdekében. A funkciót úgy tervezték, hogy könnyen kiválasztható legyen a legjobb főzési mód a kívánt végeredmény eléréséhez. A párolás és a sütő például ízletes házi kenyérsütéshez, a mikrohullámú sütő és a grill pedig ropogós, ízletes pizza elkészítéséhez használható.

A Panasonic egyedi inverter technológiája

Az NN-DS59N értékes időt és energiát takarít meg az Inverter technológiával, amely akár 40%-kal gyorsabban készíti el az ételeket. Egyszerre akár három funkció is használható a gyorsan, mégis kíméletesen és egyenletesen sütött ételek elkészítéséhez. A pontos teljesítményszabályozásnak köszönhetően az ételek nem főnek túl, és a tápanyagokat is megőrizik. Ez az intelligens technológia természetesen energiát is megtakarít, ami a rezsi és a környezet szempontjából is előnyös.

Automata programok széles választéka

A 28 automatikus programnak, köztük az automatikus kenyérújrasütésnek köszönhetően a felhasználók újra megsüthetik a kenyeret, croissant-t, zsemlét és bagettet, hogy megint élvezhessék a frissen sült péksütemények ízét. Az automatikus junior menü nagy segítség a gyermekek számára készített friss, egészséges ételek, például gyümölcs- vagy zöldségpürék házi változatánál. Még a rizs tökéletes párolásához is van egy külön program. Csak, hogy néhányat említsünk.

Modern, kompakt kialakítás

Az új NN-DS59N kompakt kialakításával bármilyen konyhában elhelyezhető, és stílusosan illeszkedik napjaink lakberendezéséhez. A keret nélküli, lefelé nyíló üvegajtó, a könnyen átlátható érintőképernyős kezelőpanel és a fehér feliratú LCD-kijelző modern stílust kölcsönöz a konyhának. A kompakt méret ellenére, a sütő nagy, 27 literes légteret biztosít, ami azt jelenti, hogy a legtöbb főzőedény rugalmasan használható.

Egyszerű tisztítás

A főzés sokkal élvezetesebb, ha utána egyszerű a takarítás. Éppen ezért a párolóval kombinált NN-DS59N 4 az 1-ben mikrohullámú sütő belseje lapos, rozsdamentes acélból készült, amelyben a felhasználók könnyedén letörölhetik a sütőfalakat. A négy automatikus tisztítási program bármelyikével, például a forró gőzt használó sütőtisztítással könnyedén elvégezhető a tisztítás. Egyedülálló a Panasonic lapos grillfűtőtestje, így a felső panel egy mozdulattal tisztára törölhető. Ráadásul nincsen forgótányér, és ezzel még kevesebb a tisztítandó alkatrész. Ez csökkenti a vízhasználatot, a grilltálca pedig mosogatógépben mosható.

Tartósság és fenntarthatóság

A Panasonic készülékeit a kiváló minőség és a tartósság jellemzi: hosszabb az élettartamuk, és így hozzájárulnak a fenntarthatóbb életmódhoz és társadalomhoz. Az inverter technológia optimális energiafelhasználással süt, ezért az NN-DS59N kevesebb energiát fogyaszt, hogy a felhasználók fenntarthatóbb módon süthessenek, miközben több idejük marad a szeretteikre.

A fejlesztés során a 4 az 1-ben konyhai multifunkcionális készüléket számos tesztnek vetették alá. A Panasonic erre kifejlesztett robotjai több mint 60 000-szer nyomták meg a gombokat, és 150 000-szer nyitották ki a sütőajtót. Ezek olyan mozdulatok, amely normális esetben 15 év használatot jelent még a leglelkesebb gasztro rajongóknál is.

Simone Rugiati és Niki Webster tesztelte a párolóval kombinált NN-DS59N mikrohullámú sütőt

Az NN-DS59N készüléket két nemzetközileg elismert séf tesztelte: Simone Rugiati, híres olasz séf és televíziós műsorvezető, valamint Niki Webster, egyesült királyságbeli ételblogger és séf. Mindketten élvezettel kísérleteztek az új készülékkel, és nagyon elégedettek voltak az eredményekkel.

Simone Rugiati, híres olasz szakács és televíziós műsorvezető: „Komoly támogatója vagyok a fenntartható étkezési kultúrának, a belföldről származó helyi alapanyagoknak és a pazarlása nélküli élelmiszer-vásárlásnak, mert ezek megőrzendő kincsek. A lehető legjobban ki kell használni az élelmiszerek tápanyagait: főzzük meg őket megfelelően és bánjunk velük tisztelettel. Erre messze az ételek párolása a legjobb módszer! Ez az új Panasonic termék tökéletes társ volt a konyhában az egészséges és fenntartható főzéshez, mert minden egyes étel ízét és tápanyagát megőrizte."

Niki Webster, ételblogger és szakács az Egyesült Királyságból: „Számomra az a legcsodálatosabb dolog, hogy egy sütőben több funkciót is tudok használni. Ez elképesztő! Így kevesebb készülékre van szükségem. A párolás pedig számomra rendkívüli funkció volt. Ilyet még egyetlen sütőben sem láttam, és ez zseniális. A párolás hihetetlen gyors volt! Bámulatos, milyen egészséges és ízletes ételeket lehet készíteni ezzel a sütővel. "

Az NN-DS59N 2022 áprilisától lesz kapható két színben, feketében és ezüstben.

Forrás:Panasonic