Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Korea Nap - Ingyenes kulturális fesztivál a Millenáris parkban

Korea Nap - Ingyenes kulturális fesztivál a Millenáris parkban

Egész napos ingyenes rendezvénnyel, színpadi produkciókkal, kulturális és gasztronómiai programokkal várja az érdeklődőket a budapesti Koreai Kulturális Központ május 21-én a Millenáris park G épületében a Korea Napon.

 

    A Budapesten 10 éve működő Koreai Kulturális Központ jubileumi rendezvényén minden korosztály számára kínál kulturális programokat, a nap este K-pop bulival zárul - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
    Mint írják, május 21-én a Millenáris G épületébe és udvarára beköltözik Korea. "Ezen a napon repülőjegy és utazás nélkül úgy érezheted, hogy Szöul egyik nyüzsgő városrészébe csöppentél" - fogalmaznak a szervezők.
    A nagyszínpadon tradicionális, valamint modern zenei és táncprodukciókkal, extrém taekwondo show-val és sok más műsorral, az épület előtti udvaron pedig játszóházzal, koreai gasztronómiai élményekkel, kalligráfiával és kézműves standokkal várják az érdeklődőket.
    Akiket a divat és a szépség érdekel, azok kipróbálhatják a legújabb koreai szépségápolási termékeket, vagy népviseletbe öltözhetnek egy fotó erejéig. Az eseményen a legújabb koreai technikai különlegességeket is megismerhetik az érdeklődők.
    A részletes program megtalálható az esemény Facebook-oldalán.
    A közleményben kitérnek arra, hogy a Korea Nap bevezető eseményeként Hódmezővásárhelyen, a Fekete Sas Rendezvényházban május 15-én 10 órától kulturális programokkal és taekwondo show-val várják az érdeklődőket.
    A budapesti Koreai Kulturális Központ 2012 óta népszerűsíti a koreai kultúrát Magyarországon, és erősíti a két ország kapcsolatát - emelik ki a közleményben.

MTI